محل تبلیغات شما


عناصر تشکیل دهنده جرم خیانت در امانت به همراه شرایط و اوضاع و احوالجرم عنصر قانونی جرم خیانت در امانت در ایران خیانت در امانت برای اولین بار در ماده۲۴۱ قانون مجازات اسلامیتعزیرات در سال ۱۳۴۲ مواد۱۱۹ و ۱۱۸ و ۱۱۷ به ترتیب جایگزینمواد ۲۳۹ و ۲۴۰ و ۲۴۱ قانون مجازات عمومیشد و این مواد را به طور ضمنی فسخ نمود.

خیانت در امانت در قانون جدید

به گزارش افکارنیوز، عناصر تشکیل دهنده جرم خیانت در امانت به همراه شرایطو اوضاع و احوال جرم عنصر قانونی جرم خیانت در امانت در ایران خیانت در امانت برایاولین بار در ماده ۲۴۱ قانونمجازات اسلامی تعزیرات در سال ۱۳۴۲ مواد۱۱۹ و ۱۱۸ و ۱۱۷ به ترتیب جایگزینمواد ۲۳۹ و ۲۴۰ و ۲۴۱ قانون مجازات عمومیشد و این مواد را به طور ضمنی فسخ نمود.

سال ۱۳۷۵ باتصویب قانون تعزیرات گذاری در مواد ۶۷۴ و ۶۷۳ به جرم خیانت درامانت می‌پردازد هرگاه اموال منقول یا غیرمنقول یا نوشته هایی از قبیل سفته را خیانتدر امانت چک و قبض و نظایر آن به عنوان اجاره و امانت یا یا برای وکالت یا در کار بااجرت یا بی اجرت به کسی داده شده و بنابراین بوده است اشیای مذکور مسترد شود یا بهمصرف معینی برسد و شخصیتی اشیا یا نزد او بوده آنها را به ضرر مالکین یا متصرفین آنهااستعمال یا تصاحب یا تلف یا  مفقود نماید بهحبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.

 عناصرمادی جرم خیانت در امانت :

عناصر مادی جرم خیانت در امانت عبارت است از استعمال ،تصاحب، اتلاف، ویا مفقود کردن مال در مورد امانت که می تواند به شکل فعل یا ترک فعل باشد اما عمدتابه صورت فعل است که در ماده ۶۷۴ آمدهاست استعمال استفاده کردن از مال مورد امانت جرم است برای مثال شخصی ماشینی به دوستخویش به صورت امانتی می دهد تا در حیاط منزل از آن نگهداری شود ولی دوستش از آن برایمسافرکشی استفاده می‌کند.

تصاحب: یعنی شخص امین جای انجام وظیفه شمال دیگری را از آن خود بداندو با آن طوری رفتار کند که دیگران گمان کند او مالک است.

اتلاف: اتلاف یا نابود کردن مال مورد امانت یکی دیگر از گونه‌های خیانتدر امانت است

 

 مفقود کردن : امینبدون این که مال مورد امانت را تلف کند  موجبمی شود که دستیابی آن برای مالک غیر ممکن باشد

عنصر معنوی جرم :

عنصر معنوی جرم  سو نیت عام وسوء نیت خاص است.

سوء نیت عام به معنی انجام عمدی عمل تصاحب استعمال تلف یا مفقود نمودنمال موضوع امانت است.

و سوء نیت خاص یعنی فاقد اراده ی ورود ضرر و غیر است  بر این اساس تعدی و تفریط مال امانی همراه با سوءنیت موجب سوء مسئولیت کیفری است.

 

مجازات جرم خیانت در امانت:

مجازات مرتکب جرم خیانت در امانت بر اساس ماده ۶۷۴ قانون تعزیرات مصوب ۱۳۷۵ حبس از ۶ ماه تا ۳ سال می باشد.

همچنین قانونگذار در ماده ۶۷۳ قانونیاد شده برای سوء استفاده از سفید مهر یا سفید امضا یک تا سه سال حبس تعیین کرده است

 

شرایط و اوضاع و احوال جرم:

برای اینکه جرم خیانت در امانت تحقق یابد شرایطی لازم است که عبارت استاز این که موضوع جرم باید مال یا وسیله تحصیل مال باشد امانی باید از سوی مال یا متصرفقانونی به امین سپرده شود مال به امین به یکی از طرق قانونی و با شرایط استرداد یابه مصرف رسانیدن سپرده شده باشد علاوه بر این که بین فعل مرتکب نظر مالک یا متصرف قانونیآن رابطه علیت برقرار باشد.

در صورت داشتن سوال راجب خیانت در امانت به وب سایت khianat-dar-amanat.ir مراجعه کرده یا با شماره77221941 تماس بگیرید.

منبع: جرم خیانت در امانت

انجام پایان نامه مکانیک

موارد استفاده از تخت کمجا

آیا بعد از طلاق توافقی امکان گرفتن مهریه هست

خیانت ,جرم ,مال ,مواد ,سوء ,سال ,در امانت ,خیانت در ,جرم خیانت ,سوء نیت ,در ماده ,قانون مجازات عمومی ,مجازات اسلامی تعزیرات ,قانون مجازات اسلامی ,عناصر تشکیل دهنده

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

☆♡Lady Miraculous Fanfic♡☆ روستای من آل کبود dehygulsump خرید ساعت مچی کاسیو جدید اوتاکو کلاب آشیانه تنهایی lespembhurtti my-st0ry2 ماشین آلات پانچ و سوراخکاری مجموعه مطالب مهندسی مواد و متالورژی